Pokloni imaju moć da izraze pažnju, brigu i ljubav prema voljenim osobama. Kada razmišljamo o poklonima, obično nam prvo padnu na pamet buketi cveća, bombonjere, parfemi, itd.. nešto što je uobičajeno i puno puta viđeno. Međutim, poklon koji je zaista potreban, pritom može biti korišćen svakodnevno (a ne negde zaboravljen), i još uz to trajati dugo je upravo posteljina. Za razliku od običnih posteljina, odabirom kvaliteta poručujete osobi/ma da brinete i želite samo najbolje za nju/njega/njih. Kvalitetna posteljina može biti izvanredan izbor, bez obzira na priliku.


1. Svadbeni Poklon

Svadbeni pokloni su prilika da izrazite svoje najlepše želje za sreću i ljubav budućem bračnom paru. U zagrljaju voljene osobe se najlepše zaspi, naša posteljina će taj zagrljaj začiniti udobnošću i nežnošću, a njihovoj sobi dati sofisticiran izgled. Posteljina je savršen izbor za njihove prve zajedničke trunuke u novim životnim ulogama-supružničkim.



2. Poklon Za Useljenje

Kada se prijatelj ili član porodice preseli u novi dom, posteljina je idealan poklon koji će dodatno ulepšati njihov nov prostor, biti od koristi jer je deo svakodnevnog života, a uz to pružiti komfor. Uz naš širok asortiman možete odabrati dezen ili boje koje odgovaraju njihovom dekoru i ličnom stilu.



3. Rođendanski Dar

Rođendan je poseban dan, samim tim i poklon treba biti poseban i sa ljubavlju odabran. Poklonite set posteljine u omiljenim bojama slavljenika i dodajte ličnu notu ovom poklonu.



4. Poklon Za Dečiji Rođendan

Barbie posteljina, posteljina sa autićima, loptama, životinjama, superherojima ili bajkovitim motivima, može uneti radost u svakodnevni dečiji život. Ova tematska posteljina često dolazi u kompletima koji uključuju jorgan i jastučnicu, stvarajući koherentan izgled za dečiju sobu. Poklon će doprineti dečijem snu i maštovitim avanturama.



5. Praznični Dar

Tokom praznične sezone, posteljina može dodati prigodan šarm, stvoriti prazničnu atmosferu u spavaćoj sobi i uneti toplinu zimskim noćima. Osim toga, praznici su češto prilike za nov početak, naročito novogodišnji i božićni, odbacujemo staro koje nam ne služi, trudimo se da budemo bolji po sebe i druge, pa tako i prostor osvežavamo novim i boljim za nas.



6. Majčin Dan i Dan Žena

Majčin dan i Dan žena su prilika da pokažete koliko cenite žene u svom životu. Posteljina od pamuka satena, pamuka ranforse iii damasta, može biti poklon nežnosti za naša nežna bića. Doneti im miran i udoban san, da sa radošću uđu u svaki novi dan.



7. Romantični Jubileji

Bračni jubileji su posebna prilika za obeležavanje svakodnevne ljubavi i poštovanja. Posteljina od visokokvalitetnih materijala može uneti svežinu i komfor u vašu spavaću sobu.



Posteljina kao poklon nosi sa sobom simboliku udobnosti, zajedništva i brige. Među našim dezenima zasigurno možete pronaći onaj koji odražava ukus i stil primaoca, a vaš poklon će ostati u sećanju kao poseban gest pažnje i ljubavi.

Radimo i posteljine po meri i želji, ukoliko imate neku specifičnu ideju na umu.

Naravno, mislili smo i na pakovanje. Takođe, uz lepo upakovanu postejinu ide i personalizovana poruka, koju možete napisati Vi, ili to možete prepustiti nama.

Za sigurno zadovoljstvo onoga kome se poklon kupuje, vaša Mareta posteljine!


Pogledajte sledeći članak

Podeli sa prijateljima